Haelvoet blog

Design, nieuws en inspiratie

03-12-15 Realisaties




Opening Pro DoMo testwoning


Wie droomt er niet van om oud te worden in zijn eigen huis en zijn vertrouwde woonomgeving? Levenslang wonen in Aalst of ‘Ageing in place’ (AIPA) focust op wonen en zorg, met als doel ouderen langer kwaliteitsvol thuis te laten wonen.


Innovatieve technieken, processen en design ontmoeten elkaar in deze woning die helemaal werd gerenoveerd. Bij de vormgeving en inrichting van de flat werd heel wat aandacht besteed aan (rolstoel)toegankelijkheid. Haelvoet verleende als partner in dit project expertise inzake comfort en langer thuis wonen. Concreet zorgden wij voor het losse meubilair in de zithoek, keuken en slaapkamer.

Ons designlabel HIDDEN stond in voor de slaapkamerinrichting. Een zorgbed dat eruitziet als een gewone boxspring en designvolle nachttafeltjes zorgen er voor een huiselijke en gezellige look and feel.
In tegenstelling tot andere demo- of kijkwoningen kan je in deze woning tijdelijk je intrek nemen en ervaren hoe kleine aanpassingen aan de inrichting van je huis ervoor kunnen zorgen dat je levenslang thuis kan blijven wonen.

Pro Domo openig

Mooie reportage over de opening van de Pro Domo testwoning op het VRT journaal (met een glansrol voor de Haelvoet meubelen!).

Geplaatst door Haelvoet NV op dinsdag 1 december 2015


Voor zij die niet aan een renovatie denken, maar aan nieuwbouw is er door Matexi een virtueel appartement uitgewerkt waar alle innovaties en meubilair zijn geïntegreerd in de plannen.

Pro Domo flat

Pro Domo nieuwbouw flat met Haelvoet en HIDDEN meubilair (met dank aan Matexi)

Geplaatst door Haelvoet NV op dinsdag 1 december 2015


Wie geïnteresseerd is in een bezoek of verblijf in de testwoning kan bellen (053 72 31 96) of mailen (peggy.desmet@aalst.be) naar AIPA (www.aipa.be).