Haelvoet blog

Design, nieuws en inspiratie

31-10-23 Bedrijfsnieuws
Over de grenzen


Comfort, ergonomie, functionaliteit en een huiselijke stijl. General manager Tom Preneel en export manager Pieter Verkest nemen u mee naar een wondere wereld vol innovaties.


Haelvoet, een familiebedrijf opgericht in 1931, is al meer dan 90 jaar een toonaangevende producent van hoogwaardige meubels voor de gezondheidszorg en verpleeghuizen. We zijn gespecialiseerd in het dagelijks creëren van mobiel zorgmeubilair voor ziekenhuizen en woonzorgcentra, waaronder bedden, nachttafels, eettafels en functioneel zitmeubilair voor patiënten en ouderenzorgbewoners. Met een sterke focus op innovatie verbetert Haelvoet voortdurend de functionaliteit en efficiëntie van haar producten, waardoor de dagelijkse taken van zorgprofessionals wordt vereenvoudigd en de zelfredzaamheid van patiënten wordt verbeterd.

Het productassortiment van Haelvoet omvat zorgoplossingen, bv. Haelvoet Connect Solutions, die een efficiënt beheer bieden voor zorgverleners. Deze innovatieve producten kennen een succes in verschillende internationale markten.

De groeistrategie van Haelvoet voor de toekomst omvat het optimaliseren van energie- en arbeidskosten, het uitbreiden van het productaanbod in bestaande markten en selectief betreden van nieuwe gebieden. Het bedrijf blijft toegewijd aan haar missie om de patiëntenzorg te verbeteren door middel van zorgmeubilairoplossingen.

Lees het volledige artikel hier: Over de grenzen

Publicatie in Sterck Magazine West-Vlaanderen