Haelvoet blog

Design, nieuws en inspiratie

08-02-23 Bedrijfsnieuws
Terugblikken op Soins & Santé 2023


Ontdek hieronder de hospital-kamer (to heal), de zorg-kamer (to care) en het cafetaria-hoekje (to meet) van de stand.


De warm aangeklede Haelvoet stand sprong in het oog van de bezoekers. De veelzijdigheid van het zorgmeubilair gamma werd getoond in de 4 zones op de grote stand.

• In de zorg-kamer, ontdekte de bezoeker de veelzijdigheid van het Lago Care bed met Twin onrusthekkens in een huiselijke omgeving. Een veilig bed, te configureren naar persoonlijke wens.

• Ook was er een selectie van het ZenSo zetelgamma op de stand, waar iedereen de verschillende relaxmechanismes met de optie “raising and sitting assist” kon uitproberen.

• Tijdens het evenement trok de hospital-kamer de aandacht, hier werd live getoond hoe een ziekenhuisbed via Haelvoet Connect Solutions gelinkt wordt met een verpleegoproepsysteem (25-8 Lynx), interactieve LED-verlichting (Zumtobel) en een medische software voor optimale zorg (Itémedical).

• Bekomen van alle indrukken kon bij een drankje en wat lekkere versnaperingen in het cafetaria-gedeelte van de stand, gezellig ingericht met een selectie van ergonomische kuipzeteltjes uit het Haelvoet zorgassortiment.

Bedankt voor uw bezoek en we heten u graag welkom in onze showroom in Ingelmunster.