Haelvoet blog

Design, nieuws en inspiratie

22-12-22 Bedrijfsnieuws
Japanese handelsmissie 2022


Onze internationale sales manager vertegenwoordigde Haelvoet nv tijdens de prinselijke handelsmissie in Japan.


Tijdens de prinselijke missie ‘naar Japan onder leiding van H.K.H. prinses Astrid’, vertegenwoordigde Pieter Verkest, onze international sales manager, Haelvoet nv in het instituut voor medische praktijken Nipro.

Nipro is een Japans productiebedrijf voor medische apparatuur. Het bedrijf heeft talrijke internationale dochterondernemingen en kent een groeiend succes in de medische wereld.

Aansluitend aan enkele presentaties over de trends in technologische ontwikkelingen in Vlaanderen, toonde Pieter hoe de Haelvoet relaxzetels een oplossing kunnen bieden voor de uitdagingen van een vergrijzende samenleving. Het zetelgamma van Haelvoet zorgt dat er voor elke zorgomgeving een geschikte zetel bestaat. Onze zetels zijn naar wens te configureren met opties en accessoires.

Haelvoet focust met haar zorggamma op ergonomie en ook op de zelfredzaamheid van de patiënt. Daarnaast zijn de zetels gemakkelijk te onderhouden met nadruk op duurzaamheid dankzij onder andere de 15-jarige garantie op constructie.

In de slotspeech van Vlaams minister-president Jan Jambon worden de jarenlange kennis en know-how van Haelvoet in de kijker gezet. “…hun [Haelvoet] vaardigheden en kennis bieden zowel de patiënt als het verpleegpersoneel een balans aan tussen design, kwaliteit en ergonomie”, aldus Jan Jambon.

Het Haelvoet team bedankt Flanders Investment & Trade (FIT) voor deze opportuniteit en unieke kans.